018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Linija do Medoševca intenzivnija (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Problem oko linija gradskog prevoza konačno je rešen. Nakon sastanka predstavnika Gradske opštine Crveni krst i Direkcije za javni prevoz sa gradonačelnikom Niša odlučeno je da linija koja vozi do Medoševca bude intenzivnija, a linija 34 i dalje vozi do aerodroma, kao što je bilo ranije. Krenulo se najzad i sa rekonstrukcijom Pribojske ulice, a stanovnici Gornjeg Komrena moraće da se strpe oko priključenja na kanalizacionu mrežu bar do narednog meseca, kaže za Nišku televiziju predsednik gradske opštine Crveni krst Miroslav Milutinović.

Višenedeljni problem oko linija gradskog prevoza donekle je rešen. Nezadovoljni Medoševčani nisu dobili liniju koju su tražili, ali je postojeća koja vozi do ovog naselja ponovo pojačana.

Iako je trebalo da bude skraćena do tehničkih fakulteta, kružna linija 34 voziće starom trasom – do Aerodroma „Konstantin Veliki“. Takođe, krenulo se, doduše sporo, i sa rešavanjem problema Pribojske ulice čija je rekonstrukcija u toku. Stanovnici Gornjeg Komrena će, međutim, morati malo da se strpe kada je reč o priključenju na kanalizacionu mrežu.

Nove–stare autobuske linije trebalo bi da od naredne nedelje počnu da saobraćaju po režimu koji su predstavnici Gradske opštine Crveni krst i Direkcije za javni prevoz dogovorili na sastanku sa gradonačelnikom Niša održanom u četvrtak.

Povezane vesti