018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Lideri koalicije ponovo o rekonstrukciji

Komentari: isključeni

Lideri vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić danas će u 17 sati u Vladi Srbije održati sastanak posvećen rekonstrukciji vlade. Premijer Ivica Dačić izjavio je da na subotnjem sastanku nije postignut nikakav konačan dogovor između SNS-a, SPS-a i URS-a o rekonstrukciji Vlade Srbije i za danas najavio novi sastanak koalicionih partnera.

Dačić je kazao da kao predsednik Vlade Srbije još jednom podseća da temeljna i ozbiljna rekonstrukcija ne podrazumeva samo personalne promene, već i promene u pristupu ciljevima i načinu vođenja finansija i ekonomije „Smatram da to predstavlja ključni uslov za dalje uspešno funkcionisanje Vlade Srbije“, poručio je premijer. Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izrazio je nadu da će na današnjem sastanku lidera vladajuće koalicije – Vučića, Dačića i Dinkića, biti rešeno pitanje rekonstrukcije vlade. Na pitanje da li je izvesno da će Ujedinjeni regioni Srbije biti u vladi, Stefanović je novinarima rekao da će to pokazati današnji sastanak.
„Nadam se da će na tom sastanku biti rešeno to pitanje. Posao koji je bio pred Srpskom naprednom strankom mi smo i uradili“, rekao je Stefanović.

Povezane vesti