018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Letnje radionice za decu i odrasle

Komentari: isključeni

Za sve one koji ce letnje dane provesti u našem gradu, Dečji centar pripremio je bogat program. Novina je što će ovoga puta, uz naše najmlađe sugrađane, priliku da se druže, ali i nauče nešto novo, imati i stariji.

Svakog radnog dana u prepodnevnim satima, u okviru likovnih radionica, naši najmlađi, ali i stariji sugrađani, moći će da nauče ili usavrše dekupaž, vitraž, mozaik i ostale tehnike. Za ljubitelje muzike radiće i letnja škola gitare.

Mališane očekuju zabava  druženje u igraonicama, koje će biti ispunjene različitim sadržajima. Igraonica na Bulevaru Nemanjića najmlađim Nišlijama biće na raspolaganju svakog radnog dana od 9.30 do 12.30, a u Dečjem centru u Čairu od 9.30 do 11. 30.

Od ponedeljka, 8. jula, od 19. 30 počinju večernji programi, koji pored različitih igara i porodičnih takmičenja, svima koji ovo leto provode u gradu nude muzičke i sportske sadržaje, plesne večeri i još mnogo iznenađenja. Informacije o svim letnjim dešavanjima možete dobiti u Dečjem centru u Čairu, ili na telefon 514 – 748.

 

 

Povezane vesti