018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Lepote jeseni i deca u Parku Svetog Save (VIDEO)

Komentari: isključeni

U Parku Svetog Save održan je tradicionalni Jesenji karneval. Mališani iz vrtića Predškolske ustanove „Pčelica“, svojim kostimima, pesmom i igrom dočarali su duh jeseni i predstavili lepotu ovog godišnjeg doba.

Kostimi u zlatnožuto lišće, grožđe i ostala obeležja jeseni, devojčice i dečaci iz vrtića „Plavi čuperak“ izmamili su brojne osmehe i aplauze svojih vršnjaka, roditelja, ali i slučajnih prolaznika u Parku Svetog Save. Njima su se pridružili i mališani iz vrtića „Slavuj“, „Cvrčak“, „Leptirić“, „Zvončići“, „Bambi“, „Maslačak“ na Ledenoj steni, romskog vrtića „Ponos“ i predškolci iz Gabrovca i škole „Car Konstantin“ i „Sveti Sava“.

Trinaesti Jesenji karneval i ovoga puta bio je prilika da se mališani sa svojim roditeljima, uz podrsku vaspitača, zabave, osmisle originalne kostime i zanimljive koreografije.

Sa kišobranima, kabanicama i gumenim čizmicama, veseli i srećni što su na sceni, mališani su nam i ovoga puta pokazali koliko vole jesen i sve darove koje nam ovo godišnje doba donosi.

 

 

Povezane vesti