018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Lana, Lazar i Lara – nove trojke u Nišu (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Aleksandar i Sanja Stanković iz Brzog Broda nedavno su postali roditelji, i to čak tri deteta – Lane, Lazara i Lare. Novopečene roditelje i nove trojke obišao je predsednik gradske opštine Medijana dr Nebojša Krstić koji im je uručio jednokratnu pomoć od 50.000 dinara i apelovao na društvenoodgovorne kompanije da zaposle Aleksandra, kako bi finansijski osigurao svoju porodicu.

Iako ni Aleksandar ni Sanja ne rade, oni su bili presrećni kada su saznali da će dobiti trojke. Deca su, kažu, najveće bogatstvo, pa veruju da će se nekako snaći da im obezbede sve što im je potrebno.

Predsednik gradske opštine Medijana istakao je da je upravo ovo način da se poveća natalitet, ali je i pozvao društveno odgovorne kompanije da zaposle Aleksandra, koji je po struci audio-video tehničar, jer je, kako kaže Krstić, to jedino rešenje za mlade roditelje kako bi mogli da adekvatno brinu o svojoj deci.

Krstić im je u ime opštine i žitelja Medijane uručio 50.000 dinara i obećao im je svu podršku i pomoć. Aleksandar i Sanja trenutno žive u naselju Brzi Brod kod Aleksandrovih roditelja, ali se nadaju da će uskoro biti u prilici da se osamostale.

Povezane vesti