018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Kutinska reka srušila bezbednosne nasipe (VIDEO)

Komentari: isključeni

Iako se Kutinska reka godinama unazad izlivala tokom padavina, ovoga puta je voda stigla i do samih kuća. Meštani su se obratili Niškoj televiziji da im pomogne u rešavanju ovog dugogodišnjeg problema. U „Eroziji“ su nam rekli da nisu bili upoznati sa problemom I da će već narednih dana izaći na teren.

Bezbednosni nasipi, koji su dvorište porodice Joksimović delili od Kutinske reke, uništeni su tokom obilnih kiša koje su prethodnih meseci padale. Čitavo naselje Nikola Tesla godinama ima probleme sa Kutinskom rekom, medjutim, ovogodišnje padavine dovele su do toga da se reka izlije čak i do ulaznih vrata brojnih kuća.

Slaviša Joksimović kaže da je u strahu od plavljenja čitave kuće. Zbog, kako smatra, ugrožene bezbednosti svoje porodice, nekoliko puta je zvao nadležne službe, ali odgovora nije bilo.

Medjutim, iz vodoprivrednih preduzeća „Srbijavode“ i „Erozija“ kažu da o ovom problemu do sada nisu bili obavešteni. Njihove ekipe će, kako su najavili, u narednih nekoliko dana izaći na teren kako bi procenili štetu i videli da li i kako mogu rešiti ovaj problem.

Povezane vesti