018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Kupina fest“ od 25. februara do 6. marta

Komentari: isključeni
Tagovi:

U Kupina bioskopu od 25. februara do 6. marta biće održan Kupina fest. Za to vreme, Nišlije će moći da vide 22 ostvarenja najnovije svetske filmske produkcije, među kojima su i filmovi koji imaju najveći broj nominacija za nagradu Oskar. Tokom ovih deset dana iz Bioskopa najavljuju i brojne popuste za filmofile. Kupina fest i ove godine biće organizovan u saradnji sa Niškim kulturnim centrom.

Kupina bioskop svoj prvi rođendan proslavlja organizacijom Kupina festa, tako su i počeli sa radom u februaru prošle godine. Ove godine, Nišlije će, tokom 10 festivalskih večeri u obe sale, moći da vide 22 filma, i to neposredno nakon njihove projekcije na beogradskom Festu. Projekcije u Velikoj sali Kupina bioskopa počinju u 19 i 30 i 22 sata, a u Maloj u 19 i 21 sat.

Cena pojedinačne karte za svaki film je 300 dinara, a za kupovinu pet i više karata, Kupina daje popust od 20 %. Redovan popust za kupovinu bioskopske karte ostvaruju i svi koji imaju Kupina karticu. Ove godine, Nišlije će moći da vide više od polovine filmova koji će biti prikazani i na Festu.

Na Kupina festu naći će se, između ostalih, i filmovi „Linkoln“ , „U dobru i zlu“, „Let“, “Jadnici“, koji ove godine imaju najviše nominacija za prestižnu filmsku nagradu Oskar, tako da ćemo do kraja festa znati i aktuelne „oskarovce“, jer je svečana dodela zakazana za nocć između nedelje i ponedeljka, tačnije između 24. i 25.februara.

Povezane vesti