018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Krpi se jedna po jedna

Komentari: isključeni
Tagovi:

Juče problem, od danas rešenje! Udarne rupe u Vardarskoj i ulici Milorada Veljkovića Špaje, koje građanima zadaju grdne muke, biće sanirane po redovnom Programu održavanja saobraćajnica, rekao je u jutarnjem programu NTV-a izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović. On dodaje da su opasnije rupe koje ostaju nakon radova javno-komunalnih preduzeća, ali da i to na kraju radnici Direkcije srede.

Rupama u Vardarskoj i ulici Milorada Veljkovića Špaje, zbog kojih su se mnogi gledaoci žalili, sat je počeo da otkucava. Gostujući u jutarnjem programu NTV-a izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović kaže da su, između ostalih, i te ulice u redovnom Programu održavanja saobraćajnica, te će mašine vrlo brzo početi da rade.

Jovanović kaže da vozačima teškoće stvaraju i rupe nastale zbog bačene soli, ali da se i one sređuju na vreme. Najopasnije su, međutim, velike rupe koje ostaju nakon radova JKP „Mediane“, „Gradske toplane“, „Naissusa“.

I dok se čeka saniranje rupa, radovi na niškim ulicama teku po planu. Jovanović kaže da se od danas sređuje ulica Todora Milovanovića kod Doma zdravlja, i privode kraju radovi u Zelengorskoj. Takođe će uskoro biti spušteni i trotoari u Gornjomatejevačkoj ulici, na molbu Udruženja osoba sa invaliditetom.

Povezane vesti