018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Košarkaški tim “Stevan Sremac” spreman za svetsko prvenstvo (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Košarkaši tim gimnazije Stevan Sremac na Svetsko srednjoškolsko prvenstvo odlazi sa optimizmom i zahvaljujući brojnim donatorima, kompletnom sportskom opremom, kažu u ovoj školi. Košarkaši su se predstavili javnosti u opremi koju će nositi na takmičenju i tom prilikom zahvalili svima koji su pomogli njihov odlazak.
Kako se početak prvenstva približava raste i trema, ali i želja da se što bolje predstave i ostvare dobar rezultat. Prethodnih meseci naporno su trenirali a za nedelju dana će pokazati svoje umeće i spremnost.
Koliko je veliki njihov uspeh prepoznali su i brojni donatori koji su pomogli njihov odlazak u Francusku. Zahvaljujući ovoj pomoći gimnazijalci na takmičenje idu sa kompletnom sportskom opremnom. Osim različitih kompanija i pojedinaca, podršku i pomoć pružili su i grad, GO Medijana i GO Crveni Krst, kao i savez za školski sport Srbije i Niša i Sportski savez grada.
Srednjoškolsko Svetsko prvenstvo održaće se u Limožu u Francuskoj od 17. do 25. aprila, a niški košarkaši na takmičenje odlaze 16. aprila.

Povezane vesti