018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Košarkaši „Stevana Sremca“ predstavnici Srbije na svetskom prvenstvu (VIDEO)

Košarkaška ekipa Gimnazije “Stavan Sremac“, nakon osvojenog prvog mesta na republičkom takmičenju, predstavljaće Srbiju na svetskom srednjoškolskom prvenstvu. Tim povodom čelnici grada poklonili su košarkašima sportsku opremu i poželeli puno uspeha na predstojećem takmičenju.

Optimizam i timski duh vlada  mladom košarkaškom ekipom, koja za nekoliko dana odlazi na Svetsko prvenstvo kao najbolja srednjoškolska ekipa iz Srbije. Put do ovog uspeha, kažu, nije bio lak, a nadaju se da će se i vratiti sa dobrim rezultatima.

Trener ekipe Marina Milojević i profesorka fizičkog vaspitanja Prve niške gimnazije i sama je bila uspešna košarkaška reprezentativka, a uspehu se nada i na predstojećem prvenstvu. Mladim gimnazijalcima veoma znači podrška koja stiže sa svih strana. Čelnici grada poklonili su im sportsku opremu i obećali da će im i ubuduće biti podrška.

Poslednje dane pred ovo veliko takmičenje niški gimnazijalci koriste kako bi se što bolje pripremili. Srednjoškolsko Svetsko prvenstvo održaće se u Limožu u Francuskoj od 17. do 25. aprila.

Povezane vesti

  • Gimnazijalac, nezaposleni DOPL

    Gimnazijalci su najbolje sto Srbija ima! A kad zavrse skolu ne rade nigde, jer navodno nisu strucni!!!!?