018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Košarkaši Konstantina na „popravnom“

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Dva vezana poraza, od Crnokose u Kosjericu i Vršca u Nišu, nisu poremetila dobru atmosferu medđu košarkašima Konstantina. Istina, žali se zbog neuspeha pred svojim navijačima, ali istovremeno ističe da u ovako izjednačenoj Prvoj ligi, nijedan rezultat nije iznenađenje.

- Da mi je neko ponudio pre prvenstva skor od pet pobeda i tri poraza nakon devet kola, oberučke bih prihvatio. Naravno, sve bi bilo još bolje da smo pobedili Vršac, ali biće prilike za popravni. Možda već u subotu u Pančevu protiv Tamiša –izjavio je trener Marko Cvetković na redovnom susretu sa novinarima četvrtkom u press- sali Hale ”Čair”.

Cvetković je dodao da igrački pogon Konstantina još nije kompletiran i da se traže pojačanja za dve pozicije u timu. Niški prvoligaš sa pet pobeda i tri poraza zauzima drugo mesto na tabeli, dok je Tamiš sa obrnutim skorom na pretposlednjem mestu. U dosadašnja dva međusobna susreta pobeđivali su domaćini. U Konstantinu se nadaju da će se to promeniti već u subotu u dvorani ”Strelište”.

Povezane vesti