018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Korisnički savet usvojio programe javnih preduzeća

Komentari: isključeni

Uoči Sednice Skupštine Grada na kojoj će, između ostalog, biti raspravljano o programima rada javnih preduzeća za 2013. godinu, zasedao je i Korisnički savet koji je ove programe i usvojio. Ipak, sugerisano je da bi Gradsko veće ubuduće trebalo da ih odobri mnogo ranije, kako bi ovaj savet imao više vremena za njihovo razmatranje i detaljnije primedbe i sugestije.

Programi rada javnih preduzeća za 2013. godinu doneti su suviše kasno, jer je ranije bila praksa da to bude učinjeno do 1. novembra, odnosno pre donošenja Budžeta grada, kaže predsednik Korisničkog saveta Miloš Bojović. Zbog toga ovo telo nije imalo dovoljno vremena da detaljno prouči ova dokumenta, ali se Bojović nada da će gradska Skupština, kojoj savet prosleđuje svoje ocene, mišljenja i zaključke, uzeti u obzir njihove sugestije radi eventualnih kasnijih korekcija ovih programa.

Da podsetimo, Programe rada javnih preduzeća Gradsko veće je usvojilo na poslednjoj sednici, dok će se ova tačka pred odbornicima Skupštine grada naći u ponedeljak, 11. februara.

Povezane vesti