018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Korisnički savet dao saglasnost o promeni termina održavanja “Nisomnie” (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Korisnički savet javnih službi dao je pozitivna mišljenja na predlog izmene programa rada Niškog Aerodroma i Kulturnog Centra. Data je saglasnost i na program poslovanja Zone unapređenog poslovanja “Niška Varoš“ i na izveštaj o prošlogdišnjem poslovanju predškolske ustanove “Pčelica“.
Sredstva koja je dobio od Aerodroma Nikola Tesla niški aerodrom će potrošiti na uređenje parking prostora, sa čime se saglasio i Korisnički savet javnih službi. Zeleno svetlo dao je i na ovogodišnji program poslovanja reprezentativne “Niške Varoši“, koja raspolaže sa 500.000 dinara iz gradskog budžeta i 250.000 dinara koje finansiraju vlasnici lokala.
Pored izveštaja o prošlogodišnjem poslovanju Pčelice, Korisnički savet se saglasio i sa predlogom Niškog Kulturnog Centra da se zbog zakasnelog budžetskog rebalansa umesto u junu, festival Nisomnia održi u septembru. Iako nisu obavezujuće, saglasnosti Korisničkog saveta imaju težinu jer o njima odlučuju stručnjaci.
Odbornici Skupštine grada o predlozima i saglasnostima Korisničkog Saveta izjašnjavaće se na sednici lokalne Skupštine zakazane za 24.jun koju će Niška televizija direktno prenositi.