018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Kontrola zdravlja zaposlenih u Gradskoj upravi (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Ekipe Doma zdravlja danas su posetile Gradsku upravu, kako bi oni koji su tamo zaposleni mogli da prokontrolišu krvni pritisak, nivo šećera u krvi i dobiju savete nutricioniste i dijetetičara. Ovakve akcije Dom zdravlja je već sprovodio, a sa njima će i nastaviti kako bi, oni koji za to nemaju vremena, obavili bitne preglede.
O zdravlju moramo da vodimo računa, i nikako se ne sme zaboraviti na redovne kontrole, poručuju iz Doma zdravlja. Kako bi i onima koji zbog posla nemaju vremena da posete svog lekara, 5 ekipa niškog Doma zdravlja došlo je do Gradske uprave i pregledalo njihove zaposlene.
Svi koji su se odazvali pozivu uprave i Doma zdravlja, osim pregleda, mogli su bez plaćanja participacije da dobiju savet lekara i dijetetičara – nutricioniste, postave pitanja u vezi sa zdravljem i zdravim stilovima života i uključe se u rad Savetovališta za odvikavanje od pušenja.
Dom zdravlja je ovakve akcije već praktikovao, a tradicija će se nastaviti i ove godine. Cilj im je da obiđu što više radnih grupa i javnih preduzeća.

Povezane vesti