018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Kontrola prodaje proizvoda sa plavljenih područja daje rezultate (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Kontrola prodaje proizvoda sa plavljenih područja ide dobro, i daje rezultate, kažu u JKP Tržnica. U Upravi ovog preduzeća navode da imaju odličnu saradnju sa nadležnim inspekcijama, ali i sa Komunalnom policijom, pa se i akcije suzbijanja vanpijačne prodaje sprovode gotovo svakoga dana.

Jedna od aktuelnih tema u proteklih mesec dana u Nišu, svakako su bile poplave u okolnim selima, izlivanje fekalne kanalizacije, ali i kontrola prodaje poljoprivrednih proizvoda sa tih teritorija, kako ne bi stigli do krajnjeg potrošača. Osm apela Instituta za javno zdravlje i epidemiologa, u borbu se uključila i JKP „Tržnica.

U upravi ovog preduzeća kažu da se otvaranje Niškog sajmišta, i prevođenje tog prostora za tu namenu, višestruko isplatilo. Ističu da osim što grad pokazuje da je društveno odgovoran, primer za dobru socijalnu politiku bio je i poslednji sajam zapošljavanja.

Niška „Tržnica“ sprovodi svakodnevno kontrole i suzbijanje vanpijačne prodaje, i kako najavljuju, ta akcija biće aktuelna celog leta.

Povezane vesti