018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Komunalni čas u školi „Kole Rašić“ (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Osim regularne nastave, osnovci škole „Kole Rašić“ danas su imali i jedan pomalo neobičan čas, a predavači su bili komunalni policajci. Ovaj komunalni čas, prvi je u nizu onih koji će se u narednom periodu održati u osnovnim školama, a čija će tema biti komunalni red i zaštita životne sredine.
Šta se sve može reciklirati? Kako nastaje papir? Kako mi možemo da sprečimo zagađenje okoline? Četvrtaci Osnovne škole “Kole Rašić”, danas su, zahvaljujući komunalnoj policiji, dobili odgovore na ova i još mnoga pitanja vezana za zaštitu životne sredine i očuvanje komunalnog reda.
Ovim prvim komunalnim časom započet je projekat koji je rezultat saradnje niških osnovnih škola i Komunalne policije. Ovakve edukacije, slažu se nadležni, neophodne su najmlađima, kako bi od malih nogu naučili da budućnost planete leži u njihoim rukama.
Komunalni policajci nastaviće sa edukacijom četvrtaka i u narednom periodu. Cilj im je, kako kažu, da posete sve osnovne škole u Nišu, a njihova naredna poseta može se očekivati već narednih nedelja.

Povezane vesti