018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Komunalna policija i „Tržnica“ u akciji suzbijanja vanpijačne prodaje (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Komunalna policija u saradnji sa Javno-komunalnim preduzećem „Tržnica“ i gradskom opštinom Crveni krst i ovog vikenda organizuje akciju suzbijanja vanpijačne prodaje oko Tvrđave. Sve sa ciljem da se prodavci sklone sa mesta gde prodaja nije dozvoljena i upute na predviđen prostor na OTC-u. Ukoliko se ogluše o upozorenja, protiv njih će biti podnete prekršajne prijave, kažu u Komunalnoj policiji.

Đorđević dodaje da je besplatan prostor za prodaju ovakve vrste robe obezbeđen na OTC-u, ili popularno na Buvljaku, pa kako kaže nema razloga da sugrađani ne poštuju propise.

Slična akcija organizovana je i prošlog vikenda, ali i pored svih kaznenih mera i napora nadležnih da se prodavci prebace na novu lokaciju, prostor na OTC-u bio je prazan. Prema rečima portparola Komunalne policije Milana Đorđevića, do sada je oduzeta veća količina polovne i nove robe, kojom su prodavci trgovali na ulici, ove lokacije su očišćene, ali ima još posla. On je pozvao sugrađane da iskoriste pomoć koja im se nudi u vidu novog prostora kako bi izbegli prekršajne prijave jer se, kako kaže, od ove akcije neće odustati.

Povezane vesti