018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Komunalna policija deluje i preventivno (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Osim represivnog, akcije Komunalne policije u Nišu imale su i preventivni karakter, tvrde u ovoj službi, na osnovu podataka koje su dobili analizom. Tokom celog leta bavili su se kontrolom rada ugostiteljskih objekata, ali i nesavesnim parkiranjem građana, a za par nedelja, najavljuju i edukativnu akciju za one najmlađe.

Kontrola niške Komunalne policije koju su njeni pripradnici sprovodili tokom čitavog leta, dala je odlične rezultate kažu u ovoj službi. Pored konstantnih akcija, navode da su imali pune ruke posle vezane i za druge oblasti koje su u domenu komunalnog reda, ali tvrde da se građanska svest ipak menja na bolje.

Iako se ove akcije krajem leta završavaju, u niškoj komunalnoj policiji već za dve nedelje najavljuju nove, ali ovoga puta ona će biti edukativnog karaktera.

Komunalna policija u Nišu je zbog navedenih prekršaja napisala nekoliko desetina prijava, a osim ovih poslova, policajci konstantno vrše asistenciju kontrolorima u gradskom prevozu i komunalnim inspektorima u suzbijanju vanpijačne prodaje.

Povezane vesti