018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Koalicija za Niš se pridružila Levici Srbije (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Koalicija za Niš pridružila se pokretu Levica Srbije čiji je lider Borislav Stefanović. Zajednički cilj Koalicije i pokreta biće, kako je rečeno, promena aktuelne vlasti i drugačija politika koja sadrži nova pravila.

Koalicija za Niš i pokret Levica Srbije od sada će zajedno težiti da promene aktuelni politički režim i unesu novine na političku scenu Srbije, rečeno je na konferenciji za novinare održanoj u našem gradu.
Veliku pažnju kroz program, koji će u narednom periodu predstaviti usmeriće, kažu, ka aktuelnim problemima. Stranačko zapošljavanje će tako, na primer, sagledavati kao krivično delo.
Inače, planove koji se odnose kako za celu Srbiju tako i za naš grad predstavće zajedno sa novim članovima na skupu koji planiraju da održe 26. decembra u Nišu. Na pitanje novinara hoće li sa nekom strankom ulaziti u koaliciju, kažu, da je takva opcija moguća, ali da to neće biti Srpska Napredna Stranka. Preduslov za moguću koaliciju sa nekom od političkih partija je kako kažu program koji bi trebalo da bude sličan njihovom.

Povezane vesti