018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Klizalište konačno spremno (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Iako je u Nišu sezona klizanja kasnila, ledena dvorana u sportskom centru “Čair” je sada kompletno spremna za sve ljubitelje najbolje zimske zabave u gradu, potvrdio je za NTV upravnik niškog klizališta Ivan Milenković. Cene klizanja na sat vremena su iste kao i prošle godine, a u planu su i večernje škole za one koji žele da usavrše znanje klizanja, dodaje Milenković.

Sezona klizanja ove godine kasni zbog visokih spoljašnjih temperatura, kao i zbog kvara aparata koji pravi led. Ipak sada je sve spremno za zabavu na ledu, kaže upravnik niškog klizalista, Ivan Milenković.

Postignuta je odgovoarajuća temepratura i čvrstina leda, tako da će klizalište raditi svakog radnog dana od 13.30h, do 20.30h.

Cena karata za sat klizanja i par iznajmljenih klizaljki biće na prošlogodišnjem nivou, tako da se očekuje da će kroz ledenu dvoranu proći oko 7000 ljubitelja zimskih radosti, koliko je u prethodnoj sezoni prošlo kroz kapije klizališta prošle godine.

Cena karata za sat klizanja je 150 dinara za individualne posete i 100 za grupne, a iznajmljivanje klizaljki je 100 dinara. Večernja škola klizanja košta 2000 dinara i traje nedelju dana, odnosno 7 časova koje vode instruktori Sportskog centra “Čair”.

Povezane vesti