018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Kik boks:Srbija najbolja, Nišlijama četiri balkanske titule

Od:
Komentari: isključeni

Prvenstvo Balkana u kik boksu završeno je u Hali „Čair“ trijumfom reprezentacije Srbije, koja je ukupno osvojila 31 zlatnu medalju. Drugo mesto u ekipnom plasmanu pripalo je Bugarskoj, a treće Bosni i Hercegovini. Značajan doprinos ovakvom uspehu srpskih seniora i juniora dali su i članovi Kik boks kluba Niš, koji su osvojili četiri titule šampiona, zatim dve srebrne i tri bronzane medalje. Prvak Balkana kod seniora postao je Novak Radulović, u „lou kiku“, u kategoriji do 67 kilograma.
Zlatne medalje u „lou kiku“ pripale su još juniorki Jovani Ignjatović,do 65 kilograma i junioru Lazaru Lazareviću do 54 kilograma , kao i Stefanu Paunoviću(74 kg), ali u „kik lajtu“ . Srebrna odličja osvojili su senior Saša Lalić(60 kg) i junior Nikola Lazarević (51 kg)u „lou kiku“. Treća mesta pripala su u „kik lajtu“ juniorki Milici Vučić i juniorima Vukašinu Obradoviću(84 kg) i Lazaru Stojanoviću(89 kg).
Trodnevno takmičenje okupilo je u Hali „Čair“ 230 učesnika iz sedam zemalja, a odličan organizator ispred srpskog saveza bio je Kik boks klub Niš.