018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Kasni izgradnja socijalnih stanova (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Kasni izgradnja socijalnih stanova u Duvaništu, a, kako kažu u Gradskoj stambenoj agenciji, završetak očekuju na jesen. Sve zavisi od izvođača, a konkurs za kupovinu ovih stanova biće raspisan kada bude završeno 80 odsto radova.

Takozvani “socijalni stanovi” neće biti završeni do leta, kako je ranije najavljeno. Radovi za sada kasne 4 meseca, a njihov završetak, ukoliko izgradnja bude ubrzana, u Gradskoj stambenoj agenciji očekuju do jeseni.

Ovo je treća faza izgradnje u okviru koje treba da budu završene lamele 5 i 6 u ulici Majakovskog u Duvaništu. Cena kvadrata ovog stambenog prostora košta 634 evra + PDV, s tim što će porez biti vraćen kupcima s obzirom da će tada prvi put kupovati stan. Nišlijama će biti na raspolaganju 70 novih stanova, od kojih će 18 biti dostupno za najam.

Za kupovinu dvosobnog, dvoiposobnog ili trosobnog stana, površine od 50 do 77 kvadrata moći će da konkurišu oni koji imaju prebivalište u Nišu minimum godinu dana, a nemaju nekretnine u vlasništvu, dodaju u gradskoj stambenoj agenciji.

Povezane vesti