018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Kartice i na šalterima „Objedinjene naplate“

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Prodaja mesečnih i polumesečnih karata za gradski prevoz počela je na šalterima preduzeća „Objedinjena naplata“, koje se nalazi u ulici Nade Tomić u samom centru Niša.

Otvoren je poseban šalter koji radi od 7 do 19 sati svakog radnog dana. Subotom – do 14 sati, najavljuje direktorka “Objedinjene naplate“ Jelena Stojanović.

U ulici Nade Tomić u JKP “Objedinjena naplata“, sada mogu da se kupe mesečne i polumesečne karte za javni gradski prevoz u Nišu. Direktorka Jelena Stojanović za NTV kaže da je namera da se izađe u susret građanima, koji sada na posebno otvorenom šalteru broj 5 mogu, bez gužve i čekanja, da nabave autobuske karte.

Mesečne i polumesečne karte će se, kao i do sada, prodavati i na Prigradskoj autobuskoj stanici Niš, ali i kod novog prodavca – a to je Agencija za prevoz putnika „Tajfun“ na Bulevaru 12. februar 35. Njihovo radno vreme je od 8 do 19 sati. Druga lokacija je menjačnica „Pami“ na Trgu Republike bb u Niškoj Banji, kod autobuske okretnice linije 1. Radno vreme ovog prodajnog mesta je od 8 do 19 sati radnim danima.

 

Povezane vesti