018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Karte za SP od petka u prodaji i na blagajnama hala

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Za vreme trajanja Svetskog prvenstva u rukometu za žene, sve blagajne u halama u kojima će se igrati utakmice biće otvorene od 10 sati, kako bi ljubitelji rukometa mogli da kupe karte. Svi oni koji žele da prate SP, ulaznice mogu obezbediti putem sajta www.serbia2013.com , ili pozivom call centra 0900 11 00 11, kao i na 180 prodajnih mesta kompanije „Eventim-a“ širom Srbije.

„Za prvih sto kupaca koji dođu na blagaju hale „Čair“ u Nišu, u petak, 6. decembra od 10 sati, Rukometni savez Srbije spremio je specijalan popust povodom otvaranja Svetskog prvenstva.

Da bi naše devojke postale „svetske“ potrebna nam je Vaša podrška, pomozite nam da zasijaju medaljom“, rekla je Biljana Đokić, ticketing menadžer RSS-a, i dodala „Najvredniji do sada su Mađari koji su kupili veliki broj karata i koji u velikom broju dolaze u Novi Sad i očekuju medalju svoje reprezentacije. U Beogradu igra Crnogorska reprezentacija, koja najavljuje organizovani dolazak navijača iz Crne Gore kako bi podrzale Evropske prvakinje i pomogli im da ostvare što bolji plasman. Norveški fanovi su kupili 400 paketa za finalni vikend, godinama unazad ova grupa vernih navijača na svakom prvenstvu prati norvešku selekciju“.

 

Povezane vesti