018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Kancelarija JS otvorena za građane

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Svakog ponedeljka od 17 do 20 časova, prostorije Gradskog odbora Jedinstvene Srbije biće otvorene za građane koji žele da podnesu određenu inicijativu, predlog ili sugestiju.

Za one iz seoskih mesnih kancelarija, na telefonski poziv,  predstavnici Jedinstvene Srbije spremni su da izađu na lice mesta i pomognu u rešavanju komunalnih problema.

U Jedinstvenoj Srbiji, preko svoje odborničke grupe u Skupštini grada Niša žele da pojednostave i skrate zakonsku proceduru podnošenja i realizacije građanske inicijative. Stoga su svakog ponedeljka od 17 do 20 sati njihove prostorije, koje se nalaze u TC Kalča, lamela C, lokal 75, otvorene za građane koji žele da podnesu određenu inicijativu ili ukazu na neki problem. Za žitelje udaljenih sela, dovoljan je telefonski poziv.

U Jedinstvenoj Srbiji smatraju da su propisi koji regulišu građansku inicijativu na nivou Republike i lokalnih samouprava opterećeni birokratskim procedurama, pa na ovaj način žele da pomognu svim građanima da brže i jednostavnije rešavanju komunalne  i druge probleme.

Povezane vesti