018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Jutarnji program NTV (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Svakog jutra Nišku televiziju pozove stotinak gledalaca, a mnogi od njih uključe se u živi program da iznesu problem, pokude ili pohvale gradske službe i institucije. O tome zbog čega je Jutarnji program NTV-a toliko popularan govore njegovi urednici Milan Petković, Nikola Marković i Zoran Todorović.
Oni su tu kada počinje dan…od 7 do 10 sati svakog radnog prepodneva. Koliko je Jutarnji program Niške televizije popularan najbolje govore pozivi i uključenja gledalaca, kojih je svakog prepodneva stotinak…pa i više. Od kada je usvojen novi Zakon o javnom informisanju koji, između ostalog, predviđa privatizaciju NTV-a, gledaoci daju neizmernu podršku i iznose jasan stav o tome da je Niška televizija jedini javni servis građana Nša (uključenja).U stalnoj komunikaciji sa nadležnima, pomažu, kažu, najviše što mogu.
Tročasovni živi program NTV-a mnogo puta je bio pokretač promena, ili makar početka promena na bolje. Zbog toga što su uvek u službi građana, imali su i probleme sa nadležnima u gradu. Ipak, kažu, to je u njohovom poslu uobičajeno.
Pojačanje ovom timu je i kolega Milan Stojanović koji svakoga jutra u studio dovodi kompetentne goste koje, o aktuelnim temama, pita sve što bi građani trebalo da znaju. I naravno, bitan deo ekipe su i svi oni iza kamera, bez kojih jutarnji i celokupan program Niške televizije ne bi otišao u etar.