018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Jugoistok“ radi po evropskim standardima (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Privredno društvo “Jugoistok” Niš dobilo je sertifikat kojim garantuje da svi zaposleni rade po utvrđenim pravilima, a koji su usaglašeni sa evropskim standardima. Na taj način postignut je kvalitet u poslovanju, visoka bezbednost na radu, dok je negativni uticaj na životnu sredinu sveden na minimum, rekao je direktor “Jugoistoka” prof. dr Igor Novaković.

“Jugoistok” Niš je prvi u sistemu EPS-a u koji je uspešno sproveo integrisani sistem menadžmenta u svom poslovanju. To znači da je „Jugoistok“ radio na poboljšanju distribucije električne energije i upravljanja celokupnim sistemom, kaže direktor ovog privrednog društva.

Kontrolu sistema u niškom “Jugoistoku” januara ove godine sprovela je sertifikaciona kuća CERTOP iz Mađarske, koja je tokom provere ustanovila da ovo privredno društvo ispunjava sve ISO standarde, odnosno da zaposleni planiraju, pripremaju i izvršavaju redovne poslove u skladu sa svetskim procedurama.

Tibor dodaje da je na ovaj način potvrđeno da “Jugoistok” Niš primenjuje sistem upravljanja kvalitetom, zaštititom životne sredine, zatim zaštitom bezbednosti i zdravlja na radu, kao i da ispunjava sve potrebne zahteve za održavanje sertifikata u narednom periodu poslovanja.

http://youtu.be/vRutMHkHycY

Povezane vesti