018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Još jednom čišćena deponija u Crvenoj zvezdi

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Ni višednevna dežurstva Komunalne inspekcije Opštine Palilula nisu sprečila nesavesne građane da iznova prave deponiju u naselju Crvena zvezda. Posle mnogo peticija stanovnika iz okolnih zgrada, danas je ponovo organizovano čišćenje đubreta na ovom potezu. U „Paliluli“ i komunalnom preduzeću „Mediana“ obećavaju da neće odustati, sve dok ovaj deo grada ne dovedu u red.

Tone smeća i smrad koji se širi na sve strane, nažalost, uobičajena je slika naselja Crvena zvezda. Više niko i ne broji koliko su puta komunalci čistili divlje deponije u okolini. Rukovodstvo Opštine Palilula i radnici „Mediane“ ponovo su na terenu. I građani su spremni da pomognu.

Da bi sprečile pravljenje deponije, Komunalna inspekcija Opštine Palilula i Komunalna policija organizovale su čak i noćna dežurstva.
Komunalno preduzeće „Mediana“ samo je ove godine na prostoru Crvene zvezde intervenisalo više puta.

Tokom dana čišćene su deponije u Crvenoj zvezdi i Pasi Poljani. Samo ove akcije koštale su Nišlije više od sedamdeset miliona dinara. Komunalci obećavaju da će i dalje biti na terenu, a u Opštini Palilula – da će kazniti sve one koji narušavaju komunalni red. To se odnosi i na čuvanje domaćih životinja u gradskoj sredini.

Povezane vesti