018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Još jedan slučaj vandalizma u Nišu (VIDEO)

Još jedan slučaj vandalizma u Nišu. Na automobil Nišlije Jovana Gujančića nedavno su ispisani grafiti, a sinoć su mu za sada nepoznati počionici izbušili gumu i slomili retrovizor. Gujančić kaže da ovo nije prvi put da mu uništavaju auto na parkingu ispred zgrade i da je slučaj ponovo prijavio policiji.

Sedamdesetpetogodišnji Jovan Gujančić kaže da njegova “buba” jeste stara, ali da je registrovana i do skora, bez obzira na grafite, bila funkcionalna, odnosno sve dok mu za sada nepoznati počinioci nisu izbušili gumu i polomili retrovizor. Vozilo je prakirano u dvorištu iza zgrade u Rajićevoj br. 12 u kojem se, kako deda Jova navodi, noću okupljaju mladići koji galame i narušavaju kućni red.

Samo tokom jula na “bubi” su polomljeni žmigavci, štop svetlo, ulubljena hauba i branik, a ekserom su izgrebana i vrata. Slučaj je naš sugrađanin prijavljivao policiji, ali je, kako kaže, “buba” i dalje meta vandalizma.

Povezane vesti

  • MilanChe

    Ja zivim tu, pa njemu retrovizor polomljen stoji jos od prosle zime, a guma mu izbusena vec mesecima. Nije u redu da iznosite u javnost ovakve price, pogotovu ako ih vec plasira neko ko je hapsen i osudjen za prodaju trodona i ostalih zabranjenih lekova.