018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Još jedan Protokol o saradnji u oblasti promocije zdravlja (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Očuvanje i unapređenje zdravlja cilj je Protokola o saradnji u oblasti promocije zdravlja, koji su potpisali predstavnici Instituta za javno zdravlja i Zavoda za zaštitu zdravlja radnika.

Umrežavanje Instituta za javno zdravlje sa ustanovama zdravstvene zaštite i institucijama grada i lokalne samouprave predstavlja projekat unapređenja zaštite zdravlja, kaze Branislav Tiodorović, direktor Instituta za javno zdravlje u Nišu.

U Zavodu za zaštitu zdravlja radnika imaju dugogodišnju saradnju sa Institutuom za javno zdravlje, a Protokol o saradnji će je dodatno unaprediti i konkretizovati.

U okviru Medicine rada u Elektornskoj industiriji, prošle godine otvoren je Centar za rad sa osobama sa invaliditetom koji je, uz već postojeći Centar za rad sa trudnicama, značajno unapredio kvalitet zdravstvenih usluga. Posle potpisivanja protokola o saradnji sa Institutom za javno zdravlje, otvaraju se mogućnosti za izradu novih projekata za promociju zdravlja koje podržavaju pretpristupni fondovi Evropske unije, kaze direktor, Marijana Matić.

Povezane vesti