018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

JKP Gorica započelo uređenje parkova (VIDEO)

Komentari: isključeni

JKP Gorica započelo je uređenje parkova prema prolećnom programu održavanja. Sve javne površine biće tretirane svakodnevno, ali će građani, za eventualne intrvencije u okviru blokovskog prostora ili privatnog poseda, morati zahtevom da se obrate upravi preduzeća, rekao je za NTV, zamenik generalnog direktora, Igor Novaković.

Uređenje javnih površina i parkova osnovni je zadatak, koji svakodnevno obavljaju radnici JKP Gorica. Međutim, neretko se građani žale na neočišćena korita reka ili na stara stabla koja prete da padnu i ugroze bezbednost prolaznika. Prema rečima Igora Novakovića, zamenika generalnog direktora JKP Gorica, takve intervencije nisu u sklopu redovnog plana rada ovog preduzeća.

Čest uzrok nezadovoljstva nasih sugrađana jeste i neprijatna slika smeća i korova na niškim grobljima, na šta je nedavno upozorio i predsednik GO Palilula, Boban Džunić.

Prema Novakovićevim rečima, JKP Gorica nije u obavezi da vrši redovno održavanje Starog groblja.

Predstavnici svih komunalnih preduzeća apeluju na građane da im budu aktivni partneri u uređenju grada, jer jedni bez drugih ne mogu postići trajne rezultate.

http://youtu.be/DRdI9uaDmHA

Povezane vesti