018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Jelen za lepšu Srbiju“

U okviru akcije “Jelen za lepšu Srbiju” u Nišu je uređen deo Nišavskog keja, kao i naselja “Stevan Sinđelić”. Predsednik gradske opštine Crveni krst Darko Bulatović zahvalio se Apatinskoj pivari na ovoj donaciji za koju kaže da će biti od velike koristi građanima.

Niš je jedan od prvih gradova u Srbiji u kome je sprovedena ova akcija uređenja zelenih površina. Zahvaljujući saradnji sa lokalnom samoupravom i uz pomoć velikog broja volontera, radovi su brzo završeni, pa Nišlije sada imaju još dva uređena parka – jedan u naselju Stevan Sinđelić kod tehničkih fakulteta i jedan na nišavskom keju.

Predsednik gradske opštine Darko Bulatović istakao je da je veoma važno da jedan veliki grad poput Niša ima što veći broj parkova. U tome je značaj ovakvih donacija još veći, ističe on.

Osim u Nišu, radovi su nedavno okončani u Vranju, a u toku su pregovori i sa predstavnicima drugih gradova u Srbiji, gde bi radovi uskoro trebalo da počnu, rečeno je iz Apatinske pivare.

Povezane vesti

  • Neko iz mase

    Lepo. Samo na keju ima sasvim dovoljno mesta za sedenje, a pivo se pije i u Durlanu i na Pantaleju, a bogami i na Ledenoj steni.