018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Jedna osoba ranjena u pucnjavi

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

U pucnjavi u Nišu lakše je povređen dvadesetosmogodišnji mladić, koji je, posle zbrinjavanja, iz Hitne pomoći prebačen u Klinički centar i njegovo stanje je sada stabilno. Iz Policijske uprave kažu da momak nije životno ugrožen i da je istraga u toku.

Incident se desio oko 1 sat posle ponoći, kada je vatrenim oružjem lakše ranjen mlađi muškarac, koji je privatnim kolima prebačen do Hitne pomoći, kaže dr Slađana Milenković. On je zbrinut i poslat na dalje lečenje, ali je njegovo stanje stabilno i nema opasnosti po život.

A niška policija uhapsila je tridesetosmogodišnjeg Sašu Andrejevića, nakon što je u iznajmljenom stanu kod Banovine pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i veliku količinu te droge. Pored laboratorije u centru Niša, u kući njegovih roditelja u aleksinačkom selu Bobovište pronađena je vagica i oko 13 grama marihuane.

U nedelju u večernjim satima na putu Aleksinac – Žitkovac dogodila se saobraćajna nesreća, kada je „golf“, kojim je upravljao Jovica M. star 22 godine, oborio bicikliste Miloša J. i Miljanu R. iz okoline Aleksinca. U nezgodi, Miloš J. je zadobio teške telesne povrede, dok je Miljana prošla sa lakim. Vozač automobila je priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 sati za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Povezane vesti