018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Jedna osoba poginula, druga povređena u nesreći na putu Niš – Svrljig (VIDEO)

Komentari: isključeni

Jedna osoba je poginula, a druga povređena u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 5:30h dogodila na putu Niš-Svrljig. Kako je potvrđeno u policiji, do nesreće je došlo kada su se sudarili šleper marke “MAN” makedonskih tablica koji se kretao ka Nišu i kamion “TAM 75 T” vlasotinačkih tablica koji je išao u pravcu Svrljiga, pri čemu je vozač kamiona poginuo na licu mesta.

Kako je saopštila policija poginuo je 44-godišnji P. Đ. koji je upravljao kamionom “TAM 75 T”, dok je suvozač S.S, istog godišta, prevezen u Klinički centar. Tamo su nam rekli da pacijent nema teških povreda, ali je iz predostrožnosti prebačen na Kliniku za neurohirirgiju gde će biti narednih nekoliko dana. U niškoj Hitnoj pomoći kažu da su njihove ekipe brzo reagovale.

Šleper je u ovom sudaru prošao gotovo neoštećen, dok je vozač, 26-godišnji Lj. J, državljanin Makedonije, zadobio nekoliko posekotina. Kako nam je rečeno u policiji, prema njihovim saznanjima sudar je izazvao vozač šlepera, koji će uz krivičnu prijavu biti sproveden u nadležno tužilaštvo u Nišu.

Povezane vesti