018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Jedna osoba izgubila život

Komentari: isključeni
Tagovi:

Još uvek se utvrđuje uzrok teške saobraćajne nesreće, kada je na putu Niš- Aleksinac automobil aleksinačkih registracija sleteo sa puta, udario u drvo, a zatim u kuću. U automobilu je u trenutku nesreće bilo četvoro ljudi, Vladica N. je izgubio  život, dve osobe su teže, a jedna lakše povređena.

Udes se dogodio u nedelju jedan sat nakon ponoći, na dvostrukoj krivini, kada je automobil marke „sitroen“ sleteo sa puta, probio bankinu, preleteo preko dvorišta i zakucao se u prvi sprat kuće. Na licu mesta poginuo je tridesetjednogodišnji V. N.

Ivana Ž. je primljena u Urgentni centar sa višestrukim telesnim povredama, stabilnih je vitalnih parametara, ali je, prema rečima dežurnog lekara, i dalje životno ugrožena. Ona je prebačena na Odeljenje intenzivne nege Hirurške klinike, dok je vozač automobila Nenad N. na neurohirurgiji, oporavlja se, nema neuroloških ispada, svestan je i komunikativan.

Pretpostavlja se da su na nesreću uticali klizav put i sneg, koji je u to vreme padao, a najverovatniji uzrok je brebrzo kretanje automobila. Ipak više detalja trebalo bi da bude poznato po završetku istrage saopštila je niška policija.

Povezane vesti