018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Jedanaesta “Slobodna zona“ (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Filmski festival “Slobodna zona“ jedanaesti put biće održan u našem gradu od 5. do 10. novembra. Ove godine publika će moći da pogleda 11 filmova a projekcije će biti na dve lokacije. Organizatori najavljuju kvalitetne filmove od kojih i nekoliko premijera.
Dokumentarni film o poznatoj britanskoj pevačici koja je preminula Ejmi Vajnhaus otvoriće ovogodišnji festival “Slobodna zona“ koji će se održati u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Na repertoaru se nalaze, prema rečima, organizatora još mnoga ostvarenja koja su osvojila priznanja na filmskim festivalima.
Svečano otvaranje festivala je 5. novembra od 18:30 u bioskopu Vilin grad, dok od 20 sati iste večeri sledi film o Ejmi Vajnhaus. Filmovi će od 5. do 10. novembra biti prikazivani na dve lokacije, u Vilin gradu i Niškom kulturnom centru. Cena karte za projekcije u bioskopu biće 250 dinara osim za otvaranje kada će koštati 300 dinara. Karte za filmove koji će biti prikazivani u NKC koštaće 150 dinara. Celokupan program nalazi se na sajtu festivala www.freezonebelgrade.org.