018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Izveštaj Policijske uprave

Komentari: isključeni
Tagovi:

U čeonom sudaru “juga” i “škode fabije”, proteklog vikenda na starom putu Niš – Doljevac, kod Novog groblja, teže je povređen Slaviša M., dok su lake telesne povrede zadobili Stefan Z. iz Žitorađe i Nišlija Dragan N. Svi su zbrinuti na Neurohiruškoj klinici KC „Niš“. Policijsku hroniku na kraju prošle nedelje obeležila je još jedna nesreća. Ispred kafića „Uno“ u Sokobanji, nožem je izboden devetnaestogodišnji Goran M., koji se posle operacije uspešno oporavlja na odeljenju intenzivne nege niške hirurške klinike.

Na putu za Donje Vlase, u subotu 6. jula u 21. sat i 40 minuta dogodila se teška saobraćajna nesreća, čiji su vinovnici vozač „juga“ beogradskih registarskih tablica, kojim je upravljao Stefan Z. iz Žitorađe i vozač „škode fabije“, Dragan N. iz Niša. Oni su lakše povređeni, kaže dežurni lekar, neurohirug Miodrag Aleksić.

Teške telesne povrede zadobio je Slaviša M., koji se nalazio na mestu suvozača u potpuno uništenom „jugu“ beogradskih registarskih tablica.

U niškoj Policijskoj upravi kažu da je istraga o uzrocima ove nesreće u toku, pa još jednom apeluju na sve vozače i druge učesnike u saobraćaju da poštuju saobracćajne propise.

Povezane vesti