018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Izveštaj NTV kao odgovor na B92

Povodom priloga koji je televizija B92 emitovala u svojim vestima u 16 i 18 sati i 30 minuta, a u kojem je navela da Niška televizija nije izveštavala o pretnjama upućenim uredniku portala „Južne vesti“ Peđi Blagojeviću, zarad istine, naša televizija emitovala je sledeći prilog.

Povezane vesti

  • Nislija

    Toliko o “objektivnom I nepristrastnom” informisanju privatne TV sa sedistem u BG-sa nacionalnom pokrivenoscu !! Hvala im sto su nas, ovim sramnim NARUCENIM prilogom, potsetili one “NE PADA SNEG DA POKRIJE BREG, VEC DA SVAKA ZVERKA POKAZE SVOJ TRAG”!! Iznenadjeni su koliko smo mi u “unutrasnjosti“ Srbije sazreli i “bezobrazni” da trazimo manje od 10-od dela onoga sto vec decenijama imaju Vojvodina ( regionalni javni servis RTV ) I Beograd ( Regionalni javni servis STUDIO B + Nacionalni javni servis RTS )!?! Moze vise od 1000 zaposlenih u RTV, moze vise od 4000 zaposlenih u RTS Beograd ( koje finansiramo i mi ) a ne moze po 200-300 zaposlenih u nekoliko regionalnih javnih servisa “ jer bi dodatno opteretili republicki budzet” ?!? Licemeri su nervozni i ovim su napravili veliku gresku !? Dragi moji NTV-ovci, tuzite ih i trazite odstetu 10 mil. Evra ( jer se B92 VIDI U CELOM SVETU ) a pristanite na odstetu od 8 miliona evra ! Dragi moji sugradjani, ako ne bi postojao NTV kao regionalni javni servis, preko kog medija bi mi, od Nove godine, mogli da branimo BILO KOJI STVARNI INTERES zitelja Nisa i jugo-istoka Srbije!?! Da li bi to i kako, uopste, pokusali PEKARI, MESARI ili FOTOGRAFI- novopecene gazde i novi vlasnici privatizovane NTV ( PU,PU,PU-DALEKO BILO, NE POMERIO SE S MESTA) ?!?

  • Марија Борчић

    НТВ Ниш, држите се! Цела Србија је уз вас. Неће проћи подметања оних који су годинама живели од клеветања наше земље у иностранству!