018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Izmirenje dugovanja na rate do 31. decembra (VIDEO)

Komentari: isključeni

Ukoliko imate dugovanja prema Objedinjenoj naplati, evo potencijalnog rešenja kako da se tog duga i oslobodite. Do 31. decembra možete da sklopite ugovor sa ovim preduzećem, kako bi zaostale račune platili na rate bez uračunavanja kamate, po modelu koji vam najviše odgovara, kaže direktorka Objedinjene naplate Jelena Stojanović.

U Objedinjenoj naplati kažu da postoje tri vrste sporazuma koje građani mogu da potpišu. Tako se dug, na primer, uz zamrzavanje kamate može podeliti na 48 rata, dok bi jedna rata bila u visini 50 odsto mesečnog dugovanja. Osim toga, dug se može izmiriti i u celosti, pri ćemu će kamata biti otpisana. Beneficije imaju i socijalno najugroženiji.

Direktorka ovog preduzeća Jelena Stojanović kaže da su uslovi veoma povoljni, pa je pozvala građane da se u što većem broju odazovu akciji i izmire svoja dugovanja.

Svi oni koji žele da sklope sporazum, to mogu da učine svakog radnog dana od 7do 19 sati i vikendom od 7 do 14 časova u prostorijama Objedinjene naplate, u ulici Nade Tomić broj 7, kancelarija broj 3.

Povezane vesti