018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Izložba udruženja zanatlija

Komentari: isključeni

Udruženje samostalnih privrednika i zanatlija Niša nastavlja sa aktivnostima povodom obeležavanja 1700 godina od donošenja Milanskog edikta. Tako je danas, u saradnji sa kompanijom „Idea“, organizovana izložba starih i umetničkih zanata. Izložba je prodajnog karaktera, a deo predstavljenih eksponata prodavaće se u prodavnicama ovog velikog trgovinskog lanca širom Srbije.

Niške zanatlije predstavile su veliki broj predmeta inspirisanih carom Konstantinom. U Udruženju zanatlija ističu da je obeležavanje velikog hrišćanskog jubileja odlična prilika za promociju svojih delatnosti, pogotovo ako u tome imaju podršku jedne velike kompanije.

„Idea“ ima preko 160 prodavnica u Srbiji, što niškim zanatlijama otvara veliku mogućnost za plasiranje robe.Takođe, u kompaniji ističu da se ovom akcijom i sami uključuju u obeležavanje 17 vekova od donošenja Milanskog edikta.

Zanatlije kažu da je danas teško prodati robu ovakvog tipa, pa im iz tog razloga ove akcije mnogo znače. U ovom udruženju ističu da već uveliko rade na promociji grada i velike proslave, kroz učešća na raznim sajmovima i najavljuju niz sličnih aktivnosti.

Povezane vesti