018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Izložba ilustrovanih tvitova u Nišu (VIDEO)

Komentari: isključeni

Uspeh i popularnost Andrijane Vešović, dvadesettrogodišnje dizajnerke iz Podgorice, odličan je pokazatelj moći koju imaju internet i društvene mreže. Zahvaljujući ilustracijama tvitova, Andrijana, koja je u internet svetu i među tviterašima poznatija kao Zombijana, dobila je veliku internet popularnost. Na izložbi, koja je organizovala u Nišu, ova internet zvezda podelila je sa Nišlijama svoje najnovije radove.

Ilustrujući rečenice sa popularne društvene mreže TVITER, Andrijana Vešović, mlada umetnica iz Podgorice, privukla je pažnju i osvojila simpatije velikog broja ljudi sa čitavog balkana. Radove Zombijane, kako je inače poznata u internet svetu, Nišlije su imali prilike da vide na izložbi koja je bila organizovana u našem gradu.

Zombijana crta tviter, projekat koji je započela pre par godina, Andrijani je pomogao da se dokaže kao dizajner i da pokaže ljudima svoj talenat. Ipak, nakon 500 ilustracija, koliko je napravila, rešila je da ovaj projekat privede kraju.

Iako je ovo kraj projekta, sve ilustracije i radove zainteresovani će i dalje moći da vide na fejsbuk i tviter stranama Zombijane.

Povezane vesti