018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Izgradnja kanalizacije u Čalijama

Iako je planirano da naselje Čalije bude jedno od najelitnijih, to se zbog nepoštovanja obaveza pojedinaca, nerešenih imovniskih odnosa i dugotrajnih sudskih procesa, nije dogodilo, rekao je izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović.

- Danas pojedini delovi naselja Čalije nisu priključeni na vodovodnu i kanalizacionu mrežu i Grad mora da pomogne da se reši ovaj višegodišnji problem - dodaje direktor Direkcije za izgradnju .

Ovih dana počela je izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici mirisnih vrba. Dužina vodovodne mreže je 400 metara, a kanalizacione 500. Ipak, kako najavljuje izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović, ovo je tek početak radova u naselju Čalije.

Jovanović napominje da je grad preuzeo tuđe obaveze i da će u skladu sa mogućnostima pokušati da komunalno opremi i završi što više saobraćajnica.

Vrednost radova izgradnje vodovodne mreže u Ulici mirisnih vrba iznosi 900.000 dinara, a kanalizacione mreže milion i po dinara. Izvođač radova je preduzeće “Poslovnost” iz Niša.

Povezane vesti

  • Daca

    Govore neistinu… Nase naselje ima sve reseno, pogotovu jer je veoma mlado. Ne postoje nijedni reseni problemi, mozete i to da ispitate.