018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Izgradnja infrastrukture prioritet meštana Pasi Poljane (VIDEO)

Izgradnja lokalne infrastrukture, prioritet je žitelja Pasi Poljane. Svoje probleme izložili su na zajedničkom sastanku sa predsednikom Gradske opštine Palilula – Bobanom Džunićem.

Svoje probleme meštani Pasi Poljane ranije su dostavili opštinskoj upravi, odnosno Kancelariji za brze odgovore, kako bi se podigao kvalitet života u jednom od najbrojnijih naselja nadomak Niša.

Svoju podršku žiteljima Pasi Poljane dao je predsednik Gradske opštine Palilula, istakavši da se oni već nalaze u Direkciji za izgradnju.

Ovom prilikom sreli smo ekipu Elektrodistribucije koja je isekla struju neredovnim platišama. Ono što se potroši mora da se plati dodaje predsednik opštine, ali i apeluje na ovo javno preduzeće da reguliše nivo strujnog napona kod pojedinih korisnika.

Inače, o nužnosti rekonstrukcije glavne ulice 1300 kaplara govori i podatak da zbog nedovoljne širine, oštećenja i prometa od 2500 putnika dnevno, više ne ispunjava uslove za bezbedan saobraćaj.

Povezane vesti

  • Sumar

    Ko nam je predstavnik saveta gradjana malo problema imamo.A pomenuta Sumarska ulica nije dole nego gore i postoji pre nego sto ste se vi doselili u ovo naselje ali bitno da je vasa ulica prioritet i ako u tom ima 6 kuca.Do juce Branislav Jovanovic danas sns.

  • Kaplar

    Kruzni tok na ulazu,zavrsetak sportskih terena(travnati teren za fudbal,teretana na otvorenom,klupe,senici,parking,drvored,tribine),otvaranje nekog supermarketa,produzenje nekih autobuskih linija,kao alternativa postojecoj autobuskoj liniji…