018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Izabran kraljevski ljubimac grada Niša (VIDEO)

Komentari: isključeni

Na desetine vlasnika domaćih, ali i divljih životinja, dovelo je svoje kućne sustanare na takmičenje za izbor kraljevskog ljubimca, koje se drugi put za redom organizuje u niškoj Tvrđavi. Pravo da učestvuju imale su sve vrste životinja, a prema rečima organizatora, glavni ciljevi ovakve manfestacije su, osim vrednih nagrada, dobra zabava, druženje i edukacija dece.

Ukoliko ste slučajno prošetali Tvrđavom, danas ste na jednom mestu imali priliku da vidite ono za šta se smatra da je nespojivo. Psi zajedno sa mačkama, gušteri, pauci i mnoge druge vrste životinja, očešljane, okupane i sa ponekim modnim detaljem. Tu su bili kako bi se takmičili za titulu kraljevskog ljubimca grada Niša. Prema rečima njihovih vlasnika, glavni cilj dolaska je odlična zabava, ali kako kažu, neće biti na odmet ni poneka nagrada.

Organozatori kažu da je prošogodišnja manifestacija protekla odlično, da je posećenost bila odlična, i da to očekuju i ove godine. Propozicija gotovo i da nema, a prema njiohvim rečima, bitno je samo da se svi dobro zabave, a i ponešto nauče.

Organizaciju izbora za kraljevskog ljubimca pomogle su i mnoge druge lokalne organizacije, među kojima je i Umetnička i škola 14. oktobar.  Svi učesnici dobili su poneku nagradu, a glavna nagrada je, osim vaučera za hranu, kandidatura za ozbiljno takmičenje najavljeno za iduću godinu.

Povezane vesti