018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Iz Komunalne policije apeluju na građane da poštuju propise. (VIDEO)

Plakati i grafiti na stambenim objektima i javnim mestima koja nisu predviđena za to biće uklonjeni u saradnji sa Javno-komunalnim preduzećem Gorica, navodi portparol Komunalne policije Milan Đorđević. Osim toga, nadležni uklanjaju vozila iz pešačkih zona, pa možemo očekivati da Obrenovićeva ulica uskoro bude šetalište, u pravom smislu te reči.

Iako je prošlo dva meseca od izbora, politički propagandni materijal i dalje je na stambenim objektima i javnim mestima. Osim toga, plakati, grafiti, natpisi, reklamne poruke i oglasi, često se nalaze na mestima koja za to nisu predviđena. Portparol Komunalne policije Milan Đorđević, naveo je da će pomenuti uskoro biti otklonjeni, a da će odgovorni biti zakonski kažnjeni.
Iz Komunalne policije takođe kažu da nadležni uklanjaju vozila iz pešačkih zona, i apeluju na građane da poštuju propise.
Pešačke zone mogu da koriste isključivo vozila javnih komunalnih preduzeća i to samo ukoliko izvode radove, kao I oni vozači koji imaju posebne dozvole.

  • uvređeni komšija

    Komunalci uklonite kamione iz travnjaka kod kuće mesa-restoran Premijer.Ako smete to da uradite ,tek tada tražite da to isto rade i drugi sitniji bednici.

  • jelen do

    A zašto je u tvrđavi svima dozvoljen ulazak automobilima?i to je pešačka zona prepuna dece!! Ko je to dozvolio?