018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Iz „Jugoistoka“ ukrali elektroenergetski materijal, ulja i maziva,

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, u redovnom postupku, nadležnom tužilaštvu u Nišu, podneli su krivičnu prijavu protiv Dragana J. (1952) i njegovog sina Aleksandra J. (1983), iz okoline Niša, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe. Takođe, protiv Aleksandra J. je podneta i krivična prijava zbog osnova sumnje na nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Postoji osnovana sumnja da su Dragan i Aleksandar, kao radnici „Jugoistoka“ ogranka „Elektrodistribucija Niš“, u neutvrđenom periodu, iz magacinskog prostora navedenog preduzeća, otuđili elektroenergetski materijal, ulja i maziva, u ukupnom iznosu od oko 800.000 dinara.

Pretresom kuće osumnjičenih, policijski službenici su pronašli preko 500 litara različitih ulja i maziva, delove zaštitinog uzemljenja, više para zaštitnih rukavica za radove oko struje kao i izvesnu količinu sijalica za rasvetu. Pored navedenog, pretresom je pronađeno i par metaka različitog kalibra, koji su držani bez odobrenja.

Povezane vesti