018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Iz Direkcije za javni prevoz Grada Niša najavljuju kvalitetniju uslugu (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Poskupljenje mesečne karte za gradski i prigradski prevoz je posledica povećanja PDV-a, ali iz Direkcije za javni prevoz Grada Niša najavljuju kvalitetniju uslugu koja će, kako tvrde, opravdati očekivanja putnika. Takođe, ugovor sa prevoznicima biće, za razliku od prethodnog, daleko povoljniji po Grad Niš, najavljuje vršilac dužnosti direktora Direkcije Saša Petronijević.

Iz Direkcije za javni prevoz Grada Niša tvrde da prate potrebe Nišlija, pa će ispoštovati zahteve putnika koje su prepoznati kroz istraživanje obavljeno u saradnji sa beogradskim Saobraćajnim fakultetom.
Kao što je Niška televizija već objavila, raspisan je tender za izbor prevoznika za gradski i prigradski saobraćaj. Za tri meseca trebalo bi da se zna ko će prevoziti Nišlije, a ugovor koji će biti potpisan sa njima bi, prema najavi Petronijevića, trebalo da bude mnogo povoljniji po Grad.
Grad Niš će i ubuduće snositi troškove prevoza za povlašćene kategorije stanovnika. Do sada je izdato više od 20 hiljada legitimacija za besplatan ili povlašćeni prevoz.