018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Bez struje severoistočni deo grada

Komentari: isključeni

Trafo-stanica “Niš 13“, koja strujom snabdeva veći deo severoistočnog Niša, biće remontovana, da bi se omogućilo daljinsko upravljanje sistemom u ovom delu Niša, pojašnjeno je novinarima u niškoj Elektrodistribuciji, odakle su apelovali na strpljenje i pozvali građane na razumevanje i saradnju u naredna tri dana, dok udarni radovi traju.

Ispadanja sa elektroenergetskog sistema i prekidi u snabdevanju strujom u većem delu Durlana, Čalijama, Donjoj vrežini, Panteleju i Duvaništu, ubuduće ne bi trebalo da traju dugo. Posle ugradnje nove opreme u trafostanicu “Niš 13“, domaćinstva u ovim naseljima na mrežu će se vraćati dirigovano, iz dispečarskog centra, što bi trebalo da značajno podigne kvalitet usluge.

Zbog radova na automatizaciji transformatorske stanice “Niš 13“, u subotu, nedelju i ponedeljak moguća su isključenja struje u severoistočnom delu Niša. Dragoslav Pavlović tvrdi da ona ne bi trebalo da traju duže od sat i po.

U subotu su nestanci struje mogući u ulicama oko crkve na Panteleju, zatim u Gornjomatejevačkoj, Viničkoj, Užičkoj i Borskoj ulici. Isključenja su moguća i u svih dvanaestak sela oko Matejevca, Kamenice i Knez Sela. Kako je saopšteno, u nedelju će bez struje biti istočni i centralni delovi Durlana – oko Osnovne škole “Čegar“, naselja Čalije, Donja vrežina i Durlan 2. Nadležni pozivaju na razumevanje.

 

Povezane vesti