018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Investicije – cilj u 2014. (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Godina 2013. bila je složena, a 2014. biće neizvesna – ovo je ocena gradonačelnika i predsednika Skupštine grada sa današnje novogodišnje konferencije za novinare. Govorilo se i o rezultatima, ali i planovima. Opšti boljitak je glavni cilj gradskog rukovodstva.

Investicije, nova radna mesta, stabilizacija budžeta u 2014. – gradonačelnik i predsednik Skupštine grada na zajedničkom novogodišnjem presu. Sve o čemu se pisalo i pričalo u medijima stalo je u sat vremena konferencije. Iznose planove i ocenjuju godinu na izmaku. Uspešna ali teška – više pažnje ipak poklanjaju onome što predstoji.

Položaj predsednika Stalne konferencije gradova i opština daje Perišiću nove mogućnosti. Kaže – iskoristiće ih . Ipak očekuju više pomoći od republike. Traže podršku i 11 narodnih poslanika iz Niša.

Godina Milanskog editka, političke stabilnosti i ekonomske nestabilnosti. Godina 2014. treba da donese investitore, nova radna mesta, više izdvajanja za socijalu. Perišić i Ilić najavljuju i bolji nadzor rada Javnih preduzeća. Kažu – teška godina je dobra prilika da se pokaže sposobnost menadžera i ostalih rukovodilaca. Za narednu sedmicu najavljuju retrospektivu svega što se desilo u godini na izmaku.

 

 

Povezane vesti