018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Inkubator centar raspisao konkurs za buduće privrednike (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Inkubator centar raspisao je konkurs za buduće privrednike i one koji se već bave privatnim poslom, kao i naučno-istraživačke organizacije za najam poslovnog prostora po povoljnijim cenama u prve 3 godine. Konkurs vazi do kraja godine, odnosno do popunjenja prostora, a budući stanari Centra imaće besplatnu pomoć u registraciji preduzeća, izradi biznis plana i plasiranju proizvoda, kaže direktorka Ljiljana Urošević.

Oko 1000 kvadrata prostora na raspolaganju je budućim privrednicima ali i postojećim firmama, naučno-istraživačkim organizacijama i onima koji razvijaju nove proizvode i tehnologije. Trenutno inkubator cenar ima 5 stanara

Neophodan je biznis plan ili makar dobra ideja i volja, a menadžeri u Biznis inkubacionom centru pomoćiće da se plan realizuje, kazu u ovom preduzecu.

Inače, biznis inkubator centar prethodnih nekoliko godina poslovao je veoma loše. Dolaskom novog menadžmenta i reorganizacijom, za kratko vreme počeo je uspešno da posluje i trenutno ima 15 zaposlenih. Za učešće na konkursu, zainteresovani mogu da pošalju lična dokumenta, biznis plan ili skicu poslovanja poštom ili donesu u Inkubacioni centar u Šumadijsku 1, a konkurs je otvoren do izdavanja slobodnog prostora. Kandidati koji postanu stanari centra, mogu da očekuju početak proizvodnje u roku od 2 meseca. Centar ne daje novac, mašine ni alat, ali su sve usluge osim zakupa prostora besplatne.

Povezane vesti